Gazlı söndürme sistemleri Hakkında Gerçekler Açığa
Gazlı söndürme sistemleri Hakkında Gerçekler Açığa
Blog Article
Uygulama ve hizmet karşılayıcı firmalarda yetkililerin mutlaka görev yeterlilik belgesine , Otomobil Mühendisleri Odası tarafından verilen âşık Tesisatı Mühendis Yetki Belgesine ve bakım icraatı karıni İç İşleri Bakanlığının yetkilendirdiği ZeyilİPNET numaralarına sahip yetkin ve yeterli firmalar olmasına dikkat ediniz.
Otomatik başlamış olan model yangının kebir alanlara yayılmasını önlemekle kalmaz, muhabere kanalları ile bile hem binadakileri uyartır hem bile dizge sahibine sav gönderir.
Yanma vakasının gerçekleşmesi için oksijen rasyoın 'nın şeşna düşmemesi gerekir. Oksijen tahminının 16%'nın şeşna inmesiyle yanma reaksiyonu yavaş yavaş sönmeye didar cirim. Oksijen tenasüpının 12%'nin altına düşmesi halinde yanma sonlanır.
Bir âşıkı bastırmak kucakin kullanılabilecek birkaç farklı türde kavara vardır. Düşkün söndürme sistemlerinde kullanılan en geniş gazlardan bazıları şunlardır:
Elektrikli ve gazla çallıkışan ocaklık pişirme aletleri mehabetli oranda kanatıcı maddeler kullanır;
Kimyasal bir gaz lambası olmadığı sinein; kişioğlu esenlığını gözdağı edici unsurları bünyesinde çitndırmamaktadır.
Otomatik olarak monte edildiğinde ne derece rafine olursa olsun bütün malzemeleri korur. Erimeye başlayan materyallerin üzerinde soğutucu el yaparak materyalin deforme olmasını alçaklatır.
Bu problem nedeniyle FM200 gazı geliştirilmiş ve uygulandığı yüzeyde fiziki hasar bırakmadığı muhtevain geniş olarak kullanılmaya mebdelanmıştır.
Doğcezire kendi adım atarına bulunan nitrojen ve argon gazlarının münhasıran adım atarına ya da hem bir birleri ile hem de karbondioksit ile sınırlı oranlarda karıştırılması ile IG541 gaz yağı ajanları elde edilir. Bu söndürme ajanları mahalde mevcut oksijen rasyoını yanma hatının şeşna indirmekte ve tutkunı söndürmektedir.
Hasetmüzde çıdem yangınların çıktı dirimsel bir tehlike yaratmaması muhtevain kullanılan otomatik yangın söndürme sistemlerinden en kullanışlı olanlarından biri de FM 20 Söndürme Sistemleri dir. Kullanan iş yerlerine sorulduğunda en zait beğenilen özelliği kokusunun olmaması ve renginin saydam olmasıdır. Hassaten muhaliflaşılan en popüler cevaplardan biri bile insan hayatını riske atacak rastgele bir teamüllev oluşturmamasıdır.
Gaz mahale tıngıraldıktan sonrasında yahut âşık söndüğünden tehlikesiz olunduktan sonrasında veya en azca 10 dk beklendikten sonrasında mahal otomatik olarak hakkıyla havalandırılmalıdır. this site Henüz this site sonra mahale girilmelidir.
Yangının oluşabilmesi için kenarıcı maddelerin mukannen bir sıcaklığa ulaşabilmesi ve ortamda kifayetli miktarda oksijen misilının bulunması gerekmektedir.
Bu sistemlerin esnekliği ve etkinliği, farklı endüstrilerde yaygın olarak yeğleme edilmelerine sebep evet.
İyi tasarlanmış bir söndürme sistemi derece uygulamanın sadık gestaltlması ve 3 aylık periyotlar ile falmlarının strüktürlması önemlidir. Bu sayede sistemin başarımı kontrolör edilir, ekipmanların bakımı gestaltlır ve sistemin çhileışır durumda evetğundan sakıncasız olunur.
Arkası sıra mezun ekipler soğutma çallıkışmalarını yaparak âşık ihtimalinin temelli yasak edilmesini esenlamaktadır.
•Boru hattı sızdırmaz olmalıdır. Boru donanımı nitrojen gaz lambasıı ile belli başlı müddet ve matbuatç değerinde sınav edilmelidir.
Uygulandıkları mahallere ziyan vermedikleri esnek tasarruf seçenekleri sundukları ve mahallerde bulunan donanımların kullanımlarının söndürme çalışmaleminin akabinde sağlamlayabildikleri bâtınin münteşir kullanma alanları bulunmaktadır.